top of page
Civil Engineer Surveying

VACATURE: PRODUCTIE MEDEWERKER

FULLTIME

Werk je graag in een dynamische en technische omgeving? Solliciteer dan nu voor onze vacature van productiemedewerker.

WIE ZIJN WIJ?

Jaspers is een klein maar dynamisch familie bedrijf gespecialiseerd in het produceren van transformatoren, gelijkrichtervoedingen, smoorspoelen, filters en toepassingen hiervan. Jaspers produceert, test en levert al meer dan 50 jaar alle producten onder één dak. De afgelopen jaren is de vraag naar transformatoren van het fabricaat Jaspers sterk gestegen. Recentelijk zijn we dan ook verhuisd naar een groter bedrijfspand en nu is het tijd om ook ons team verder uit te breiden.

WIE ZOEKEN WE?

We zijn op zoek naar een enthousiaste techneut die kan helpen met wikkelen, stapelen én aansluiten van een scala aan transformatoren. Iedere dag is anders doordat er verschillende variaties van producten worden geproduceerd. 

Een elektrische achtergrond en/of ervaring in een elektrische georiënteerd bedrijf is een pré maar geen must. We zijn opzoek naar een collega met minstens 4 jaar werk ervaring.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • De Jaspers familie is hecht, enthousiast en opereert in een kleine maar dynamische werkomgeving

  • We bieden een afwisselende baan waarbij jouw gedachten en ideeën erg worden gewaardeerd (en ook het verschil maken)

  • Jaspers geeft haar team veel vrijheid & verantwoordelijkheid

ENTHOUSIAST?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur snel een bericht of mail naar Peter Adriaens (0629593929; p.adriaens@jasperstransformatoren.nl). We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Vacature: productie medewerker: Welkom
bottom of page