Jaspers Engineering

Jaspers produceert transformatoren, smoorspoelen, gelijkrichters en filters voor diverse toepassingen. Omdat veel producten maatwerk en klantspecifiek zijn, kunnen wij niet alles laten zien. Beneden een greep uit de praktische toepassingen.

Walvoeding

Walvoedingen van Jaspers bestaan uit een plaatstalen behuizing gecombineerd met een 3-fasen transformator met aardscherm. 

Neem contact op met ons salesteam voor het beste advies. U kunt ons bereiken op 00 31 43 36 19 491 of via sales@jasperstransformatoren.nl

Jaspers green logo 2.png

High Efficiency Transformator

Duurzaam en economisch?

De aanschafprijs zou niet alleen de bepalende factor bij uw beslissing moeten zijn?

Een transformator is een product wat voor een lange levensduur betrouwbaar inzetbaar moet zijn. Dat betekend dat de aanschafprijs niet de enige bepalende factor is maar Total Cost of Ownership (TCO)  veel belangrijker is. De aanschafprijs is slechts een onderdeel van de totale waarde van een transformator.

Jaspers produceert en levert transformatoren op basis van lage energieverliezen, hoge betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid waardoor Jaspers de laagst mogelijke TCO kan realiseren.

Onze THE-serie is ontwikkeld op het laagst mogelijke energieverlies waardoor u terugverdientijd zich aanzienlijk verkort. U kiest niet alleen voor een duurzame oplossing maar bespaart vanaf dag 1 energiekosten.

DSC_3858.JPG

Draad gewikkelde transformatoren

Transformatoren met kleinere vermogens worden met draad gewikkeld. De vermogensrange bij 1 fase is tussen 10VA en 5kVA. Bij 3 fasen tussen 150VA en 10KVA.

DSC_3875%20kopie_edited.jpg

Band gewikkelde transformatoren

Band gewikkelde transformatoren zijn over het algemeen grotere vermogens transformatoren. Onze machinepark is in staat om met verschillende breedtes deze transformatoren te wikkelen. Ook kan de klant kiezen tussen verschillende isolatieklassen.

20170522_121212.jpg

Inschakelstroombegrenzers

Om tijdens het inschakelen hoge stroompieken te voorkomen worden inschakelstroombegrenzers gebruikt.

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Contact

Industrieweg 6
6245 HW Eijsden
Nederland

+31 (0)43-361 94 91

Bedankt voor de inzending!