top of page
Transformatoren.jpg

Over Jaspers Transformatoren..

Jaspers is al tientallen jaren de specialist als het om transformeren naar de juiste spanning gaat.  Onze drijfveer is samen met onze klanten, technische oplossingen en kennis ontwikkelen. Hierdoor is er een breed pakket aan oplossingen door de jaren heen ontwikkeld. Of het nu over transformatoren, gelijkrichtervoedingen, smoorspoelen, filters of toepassingen hiervan gaat, Jaspers de juiste partner.

Jaspers Transformatoren heeft haar bestaansrecht meer dan bewezen: de naam Jaspers is niet alleen in Nederland een begrip; wereldwijd worden onze producten ingezet.

Als een van de weinige Nederlandse bedrijven ontwikkelt, produceert, test en levert Jaspers alle producten onder één dak . Ook levert Jaspers producten die onder merknaam van grote multinationals in de markt worden gezet.


'Jaspers levert niet alleen wat de klant vraagt - maar wat de klant nodig heeft'


Het begint met luisteren naar wat u als klant voor een oplossing zoekt. We gaan graag het gesprek aan om samen tot de juiste oplossing te komen. Alle producten worden in eerste instantie custom-made ontworpen en geproduceerd. Vanuit deze filosofie zijn er door de jaren heen duizenden standaardartikelen ontstaan. Hierdoor is het mogelijk zeer korte levertijden te garanderen.

Jaspers levert niet alleen wat de klant vraagt maar door onze expertise zijn we in staat om een oplossing te bieden wat u écht nodig heeft. Hierbij zijn de uitgangspunten om technisch en economisch de beste oplossing te bieden.


Jaspers produceert transformatoren met vermogens van 5VA tot 750kVA. Al deze producten worden vervaardigd volgens de geldende nationale en internationale normen en richtlijnen. De kwaliteit is gewaarborgd door een ISO kwaliteitsborgingsysteem.

Over: Over
Transformator paars filter.jpeg

Vragen? Mail ons!

Bedankt voor de inzending!

Over: Contact
bottom of page