Schermafbeelding 2020-05-13 om 15.50.27.

Over ons bedrijf

Jaspers - Engineering and production in The Netherlands -

Jaspers is al tientallen jaren de partner voor de industrie als het om transformeren naar de juiste spanning gaat.  Samen met onze klanten, technische oplossingen en kennis ontwikkelen, is vanaf de start de drijfveer bij Jaspers geweest. Hierdoor is er een breed pakket  aan oplossingen door de jaren heen ontwikkeld. Of het nu over transformatoren, gelijkrichtervoedingen, smoorspoelen, filters of en toepassingen hiervan gaat dan is Jaspers de juiste partner.

Jaspers heeft haar bestaansrecht meer dan bewezen: de naam Jaspers Transformatoren is niet alleen in Nederland een begrip, maar Jaspers producten worden wereldwijd in de industrie ingezet.

Als een van de weinige Nederlandse bedrijven ontwikkelt, produceert, test en levert Jaspers alle producten onder een dak . Ook levert  Jaspers producten die onder brandnaam van grote multinationals in de markt worden gezet.

Jaspers - Levert niet alleen wat de klant vraagt maar wat de klant nodig heeft -


Het begint met luisteren naar wat u als klant voor een oplossing zoekt. Dit zit in het DNA bij Jaspers. We gaan graag het gesprek aan om samen tot de oplossing te komen. Alle producten worden in eerste instantie custom made geengineerd en geproduceerd. Vanuit deze filosofie zijn er door de jaren heen duizenden standaardartikelen ontstaan. Hierdoor is het mogelijk zeer korte levertijden te garanderen.

Jaspers levert niet alleen wat de klant vraagt maar door onze expertise zijn we in staat om een oplossing te bieden wat u echt nodig heeft. Hierbij zijn de uitgangspunten om technisch en economisch de beste oplossing te bieden.
Jaspers produceert transformatoren met vermogens van 5VA tot 750kVA.

Al deze producten worden vervaardigd volgens de geldende nationale en internationale normen en richtlijnen. De kwaliteit is gewaarborgd door een ISO kwaliteitsborgingsysteem.


Jaspers - CE, UL certificaten voor ons is het standaard -

 

Contact

Industrieweg 6
6245 HW Eijsden
Nederland

+31 (0)43-361 94 91

Bedankt voor de inzending!