top of page
aerial-view-of-solar-panels-array-on-gre

DUURZAME ENERGIE

Zon- en windenergie zijn belangrijke vormen van energiebronnen die we tegenwoordig gebruiken. Minder CO2, duurzaam en betaalbaar zijn belangrijke eigenschappen. Onze transformatoren en smoorspoelen zorgen voor een efficiënte overzetting van elektrische energie. Samen met onze partners zorgen wij voor maatwerk zodat altijd de juiste oplossing gevonden wordt.  Onze producten zijn onder andere te vinden in kleinere windmolens, warmtepompen en zonnepaneel installaties.

MOBILITEIT

Mobiliteit verandert zeer snel in de richting elektrisch. Op heel veel plaatsen komt u de bekende laadpalen tegen en het worden er in de toekomst alleen maar meer. Achter deze palen schuilt een ontwikkeling en technologie om het u als klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Jaspers transformatoren levert scheidingstransformatoren met een lage inschakelstroom, lage verliezen en aanpassing aan de zekeringswaarden van het voedende net, waardoor de oplaadinstallatie optimaal kan werken. 


Afhankelijk van het beschikbare net en uitvoering zorgen Jaspers transformatoren voor een energiezuinige omzetting naar de juiste spanning. Hiervoor hebben we onze TCS-serie ontwikkeld met het laagst mogelijke energieverlies waardoor de terugverdientijd zich aanzienlijk verkort. 

U kiest niet alleen voor een duurzame oplossing maar bespaart vanaf dag 1 energiekosten, en niet alleen met uw voertuig!

HIGH EFFICIENCY TRANSFORMATOR

Duurzaam en economisch? De aanschafprijs zou niet alleen de bepalende factor bij uw beslissing moeten zijn? Een transformator is een product wat voor een lange levensduur betrouwbaar inzetbaar moet zijn.  Dit betekend dat de aanschafprijs niet de enige bepalende factor is. De Total Cost of Ownership (TCO) is belangrijker. De aanschafprijs is slechts een onderdeel van de totale waarde van een transformator.

Jaspers produceert en levert transformatoren op basis van lage energieverliezen, hoge betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid waardoor Jaspers de laagst mogelijke TCO kan realiseren.

Onze THE-serie is ontwikkeld op het laagst mogelijke energieverlies waardoor de terugverdientijd aanzienlijk korter wordt. U kiest niet alleen voor een duurzame oplossing maar bespaart vanaf dag 1 energiekosten.

Duurzame energie: Tekst

Vragen? Mail ons!

Bedankt voor de inzending!

Transformator paars filter.jpeg
Duurzame energie: Contact
bottom of page